‘Aquelles que no han de morir’, teatre de Las Huecas

Las Huecas són un col·lectiu de teatre nascut al 2016 a Barcelona composat per Júlia Barbany, Esmeralda Colette, Núria Coromines,  Sofia A. Martori i Andrea Pellejero.
A la seva obra Aquelles que no han de morir, proposen, en les seves paraules, “configurar una hipòtesis escènica que burli el pànic i la mercantilització dels afectes, que es qüestioni la institucionalització de la mort i també, per tant, de la pròpia vida”.
La companya de Som Provisionals, Júlia Sánchez, ha format part de la peça assessorant en continguts durant la creació i després participant en escena (2019-2024) compartint dades i experiències.
Representada a: La Infinita de l’Hospitalet de Llobregat (working-progress), Festival TNT al Teatre Principal de Terrassa (première), Antic Teatre (Barcelona), Teatre Municipal l’Escorxador (Lleida), La Casa Encendida (Madrid), Festival Grec (Barcelona), Festival Temporada Alta (Teatre de Salt), La Mutant (València), Teatre Principal de Santiago de Compostel·la, Mostra Internacional de Teatro de Ribadavia i Teatre Lliure (Barcelona).
Fotografies de @clauxmadriz
Creació: Col·lectiu Las Huecas Actants: Júlia Barbany, Esmeralda Colette, Núria Coromines, Andrea Pellejero Coordinadora tècnica i tècnica en escena: Sofía A. Martori Composició d’espai sonor: Adrià Girona Disseny de llums: Ana Rovira Artefactes: Dani García Participació a escena i acompanyament durant la creació: Júlia Sánchez Cid, part de Som Provisionals i Núria Isern Producció: Rut Girona i Las Huecas Fotografia: Roc Pont Co-producció: La Infinita de l’Hospitalet (L’Hospitalet de Llobregat) Antic Teatre (Barcelona) Festival TNT (Terrassa)

Fotografia de @rocpont