Acompanyaments

Acomiadar a una persona estimada, la pròpia vida o planificar què passarà amb el nostre cos i llegat quan haguem mort són camins únics i especials. Moments preuats en els que ens apropem més que mai al misteri que és morir, i al misteri que és viure, i poden comportar emocions intenses i canvis profunds interns i en l’entorn.

Per això, des de Som Provisionals oferim els següents acompanyaments:

  • PROCÉS DE DOL: Oferim grups de dol i acompanyament individual a Girona, així com assessorament per tal de que les persones tinguin accés als recursos que necessitin. Posem en contacte amb grups, entitats i terapeutes de la nostra confiança.
  • DOLS EN LA INFÀNCIA: Com acompanyar a un/a infant en dol? Com li expliquem que una persona estimada ha mort? Et donem suport per detectar les necessitats que tenen i acompanyar la seva presa de consciència de la mort i les pèrdues.
  • TRÀMITS: Assessorem i acompanyem en les gestions burocràtiques i la planificació de les pròpies voluntats (document de voluntats anticipades, elecció de serveis funeraris, planificació de rituals de comiat, sol·licitud de l’eutanàsia, llegat…).
  • PROCÉS DE MORIR: Oferim suport emocional i pràctic a les persones que estan en el procés de morir i al seu entorn. També posem en contacte amb doules de la mort i d’altres professionals i entitats que acompanyen el final de la vida.

EN QUÈ CONSISTEIXEN ELS ACOMPANYAMENTS? Són sessions d’una hora o hora i mitja, presencial (lloc a convenir) o online.

QUIN PREU TÉ CADA SESSIÓ? Funcionem per donacions (mínim 20€ per sessió) o intercanvis (a concretar). Cadascú podrà aportar allò que pugui assumir.

Escriviu-nos a contacte@somprovisionals.org