Acompanyaments en el final de la vida i la gestió funerària

Acomiadar a una persona estimada, la pròpia vida o planificar què passarà amb el nostre cos i llegat quan haguem mort són camins únics i especials. Moments preuats en els que ens apropem més que mai al misteri que és morir, i al misteri que és viure, i poden comportar emocions intenses i canvis profunds interns i en l’entorn.

Per això, des de Som Provisionals oferim els següents acompanyaments:

  • TRÀMITS: Assessorem i acompanyem en les gestions burocràtiques i la planificació de les pròpies voluntats (document de voluntats anticipades, elecció de serveis funeraris, planificació de rituals de comiat, sol·licitud de l’eutanàsia, llegat…).
  • DOULA DE LA MORT, ACOMPANYAR EN EL PROCÉS DE MORIR: Oferim suport emocional i pràctic a les persones que estan en el procés de morir i al seu entorn. També posem en contacte amb altres doules de la mort i professionals i entitats que acompanyen el final de la vida.

EN QUÈ CONSISTEIXEN ELS ACOMPANYAMENTS? Són sessions d’una hora o hora i mitja, presencial (lloc a convenir) o online, en el que resolem els dubtes, compartim recursos i acompanyem les necessitats.

QUIN PREU TÉ CADA SESSIÓ? Funcionem amb donacions, amb un preu mínim orientatiu de 20€ per sessió. Estem obertes també a fer intercanvis (a concretar). Cadascú podrà aportar allò que pugui assumir.

Escriviu-nos a contacte@somprovisionals.org