E-Cures (Eines per l’acompanyament a les Cures)

E-cures, que prové del concepte “eines per l’acompanyament a les cures”, és una iniciativa per articular la formació i l’acompanyament de les persones treballadores i les famílies ocupadores en l’àmbit de cures a persones depenents. Alhora també preveu promoure la sensibilització de les problemàtiques d’aquesta realitat i la incidència política.
L’objectiu d’aquest projecte és agrupar diferents iniciatives de la zona que ens dediquem al sector de les cures. Les que formem part som: Cooperativa Avancem Santa Clara, Cooperativa Hestia, Associació Asocolgi, Fundació Sergi i la nostra associació, Som Provisionals.
E-cures està finançat per la convocatòria 2023 dels Projectes Singulars, que tenen per objectiu generar ocupació a través de la creació de nous projectes empresarials, línies de negoci, empreses, en el marc de l’economia social i cooperativa i aprofitant oportunitats estratègiques del propi sector d’activitat, o del territori.

Fotos de reunions preparatives del curs 2024.

Formacions E-cures

Comencem el 2024 oferint la formació E-cures a 10 municipis diferents de la província de Girona dirigida a persones treballadores del sector de les cures i la neteja de la llar.

Com a Som Provisionals, participem formant part de la coordinació, creació i disseny del projecte, així com facilitant la sessió formativa ‘’Acompanyar a morir’’, del curs d’E-Cures dirigit a persones cuidadores.