‘Economies per la vida’, de CooperAcció

CooperAcció és una associació feminista de cooperació internacional creada l’any 1994, que  contribueix a l’empoderament de les dones (lbt), al ple exercici dels seus drets i a l’assoliment de l’equitat de gènere, com a condicions imprescindibles per arribar a la justícia social, al desenvolupament humà sostenible i a la pau.
Al 2021 la companya Júlia Sánchez Cid va formar part de la investigació Economies per la vida: pràctiques d’economia feminista a la ciutat de Barcelona: de la quotidianitat a la mesura de govern realitzada per Mar Companys Alet (CooperAcció).  Aquesta investigació té com a resultat una publicació escrita i un recull d’entrevistes en vídeo.
A més a més, Som Provisionals col·labora actualment en la facilitació del mòdul ‘Posar la vida al centre. Polititzar els malestars i la cura’  a les Escoles Populars d’Economia Feminista (EPEF) de CooperAcció. Aquestes escoles són una proposta política feminista de treball per a la transformació, un procés que comença amb l’escola i que trasllada els seus impactes als carrers, als barris i a l’entorn de les persones que hi participen.