El dissabte 6 de maig vam participar des de Som Provisionals a les jornades descentralitzades de la Xarxa del dret a la cura . Ens vam trobar a l’Ateneu Popular Coma Cros de Salt per compartir un espai de reflexió i debat sobre el dret a la cura. 

Primer de tot, vam presentar la xarxa del dret a la cura, com està treballant actualment i com podem unir-nos per seguir creixent. 
En segon lloc, vam fer la taula rodona i col·loqui des de diferents àmbits que es dediquen a la cura, amb la participació d’Isa López (de la Fundació Estany), Carme Cortizo (de l’associació Bressols), Ivon Maritza Henao (de la cooperativa Avancem Santa Clara), Glòria Battestini (del grup co-habitatge sènior Walden XXI), Victòria Saget (de l’associació Gironina de Parkinson), Habby Jawo (d’Amunt i Crits, dones referents comunitàries de l’Alt Empordà), Anna Ollé (del Sindicat de Mares en la Diversitat Funcional) i Mariela Sandres (de la Asociación Social Cultural de Honduras en la Provincia de Girona). 
 
Després d’un bon esmorzar compartit, vam tancar la jornada amb presentacions de les persones que hi érem i vam fer un mapeig de les entitats que treballen al voltant de la cura al gironès. 
 
Des de Som Provisionals agraïm a totes les ponents, les participants i organitzadores per fer possible un espai ple de reflexions, emocions i tanta cura. 
 
A continuació adjuntem tres documents per a què pugueu saber amb més profunditat què es va parlar. Adjuntem la memòria de les jornades, el document de la jornada de ”la cura, un dret en construcció” (que es va crear a partir d’una jornada del febrer a Barcelona) i la presentació de la xarxa.
 
Si voleu més informació sobre la Xarxa del Dret a la Cura i les activitats que es realitzaran, podeu seguir a xarxes: @dretacura o a la pàgina web: https://dretacura.bcn.coop/
 
Seguim,
Equip motor de Som Provisionals

Memòria de la jornada descentralitzada a Salt (Girona):

Presentació del 2n Fòrum Social de la Cura:

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *